Bleka tänderna & få vitt leende

Rökning, snusning, kaffe- och tedrickande och konsumering av många andra livsmedel orsakar missfärgade tänder. Även åldern medverkar till gulare och mörkare tänder. De som väljer att bleka tänderna för att uppnå ett vackert och vitt leende blir allt fler och fler.

Den vanligaste metoden att bleka tänderna är fortfarande att låta tandläkaren göra det, antingen med hjälp av laser eller med tandblekningsgel som appliceras på en speciellt utformad tandskena. Dessa metoder är bra och ger snabba resultat, men är oftast väldigt dyra.

Ett förmånligt alternativ kan vara att prova på att bleka tänderna på egen hand. På internet så finns det många tandblekningsprodukter som är framställda för privatkonsumenter. Samma tandblekningskit som används av tandläkare, med tandskena och blekningsgel, går även att köpa som ett hemmakit med den enda skillnaden att konsumenten själv utformar tandskenan genom att blötgöra den i varmt vatten och sedan bita i den. I tandskenan appliceras sedan medhörande tandblekningsgel och skenorna fästs på tänderna och får verka i någon timme några gånger per vecka.

En annan och skonsammare metod att bleka tänderna är tandblekningsskum som används istället för tandkräm på tandborsten. Det är både enkelt och rengör tänderna på djupet genom att ta bort missfärgningarna helt och hållet i stället för att bara bleka dem.

Du kan hitta produkter för att bleka tänderna själv på:
http://www.tandblekningar.net
http://www.alltomtandblekning.se

Annonser
Det här inlägget postades i Tandblekning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.