Billig Tandblekning

Numera behöver du inte gå till tandläkaren för att bleka dina tänder, istället kan du utföra billig tandblekning hemma vilket underlättar för många som inte har råd att gå till tandläkaren för detta ändamål. Det finns flera möjligheter till billig tandblekning hemma. Till exempel så kan du bleka alla tänder genom att använda en tandblekningsgel, vilken du placerar i en plastskena som du sedan låter verka på tänderna under en särskild tid.

Vill du inte bleka alla tänder så kan du istället använda dig av en annan billig tandblekning, en så kallad tandblekningspenna. Med denna penna målar du de tänder som du vill bleka och därefter avvaktar du resultat. Denna penna är främst till för att bleka tänderna fram i munnen då det är svårt att komma åt med den bak i munnen.

Förutom dessa två så kan du använda dig av tejpen White strips som du fäster på de tänder du vill bleka och därefter låter du de verka i 30 minuter. Alla dessa typer av billig tandblekning ska du använda regelbundet tills att du nått önskat resultat.

Läs mer om ”Billig Tandblekning” i denna artikel:
http://www.tandblekningar.net/artiklar/billig-tandblekning-hemma–passa-pa-nu/

Annonser
Det här inlägget postades i Tandblekning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.