Få vinare tänder med Kosmetisk Tandvård

Att använda sig av kosmetisk tandvård är något som är väldigt populärt i Sverige då staten subventionerar en del av den. En typ av kosmetisk tandvård är bettrehabilitering som är väldigt vanligt bland svenska ungdomar och unga vuxna. En bettrehabilitering innebär till exempel att man använder en tandställning och leder till att unga svenskar har väldigt fina tänder.

En annan typ av kosmetisk tandvård som subventioneras av staten är implantatsbehandling, detta för alla ska kunna ha tillgång till fina tänder. Detta innebär att staten subventionerar en del av kostnaden för en patients implantat.

En tredje typ av kosmetisk tandvård som dock inte subventioneras av den svenska staten är tandblekning. Detta har blivit väldigt populärt på senare år och vi ser fler och fler personer med vitare leenden. En tandblekning kan antingen utföras av en tandläkare eller så kan man göra det själv hemma. Val av behandling beror på vad man har råd till, men också i vilken omfattning man ska ha tänderna blekta.

Läs mer om kosmetisk tandvård på länken ovan och på Wikipedia.

Annonser
Det här inlägget postades i Tandblekning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.